torek, 15. april 2014

4 novi navdihi za frizuro

Najnovejše trende pričesk je pred kratkim predstavil tudi L’Oréal Professionnel z videzom ‘It Looks’ za pomlad/poletje 2014. Pri tem so njegovi strokovnjaki ‘dešifrirali’ najbolj priljubljene videze v tej sezoni z modnih revij in s pomočjo znanih osebnosti, dopolnili so jih še s primerno obleko in ličenjem. It Looks se navdihuje z najnovejšimi trendi pri barvah las. Od eksplozije rožnatih barv do evolucije ombré, s 4 ‘it’ dekleti, ki so predstavnice trendov to sezono.
Poppy Delevingne, Chen Ren, Pixie Geldof in Malena Costa sta uredila Anthony Turner in Mario Charalambous, ki sta jim namenila pomladne videze Pink Splashlight, Side Swept Ombré, Bronde in Mocha Blonde. Splashlight je nova in edinstvena tehnika dodajanja živahne barve na dolge lase. Na ta način se ustvari zanimive efekte. Rdeča je barva, ki privlači močne ženske, ki želijo tvegati s svojim stilom. Izgleda fantastično sama po sebi, pa tudi v kombinaciji s popularnimi ombré tehnikami. ‘Bronde’ je  ravnotežje med blond in rjavo, evolucija tehnike pramenov. In pixie? To sezono gre z roko v roki z blond niansami, z mocha niansami pri narastku se frizuri doda globina.
Poppy Delevingne je britanski model, ljubljenka družbene kronike in nepogrešljiv obraz tednov mode, zaščitni obraz parfuma Zadig & Volatire, ambasadorka Chanela... Anthony Turner je Poppy namenil videz Pink Splashlight, saj je rožnata to pomlad kraljica modnih pist, od sijočih in mat, blagih pastelnih do intenzivne fuksije. Tako Miley Cyrus kot Hellen Mirren se včasih igrajo s pink barvo na svojih laseh, med nosilkami trenda so tudi Dakota Fanning, Chanel Iman, Amber Le Bon in Fearne Cotton, včasih le za en večer, včasih za dlje. “Pri Poppy smo se igrali z barvo sezone, a hoteli smo ustvariti nekaj nepričakovanega. Želel sem narediti nekaj ultra modernega. Mario je ustvaril pink trak po sredini dolžine las in obraza, a z efektom prelivanja. Želeli smo look, ki je chic in brezbrižen. Da bi dodali teksturo in svežino lasem, smo naredili valove, ki odpirajo Poppyjin obraz,” je povedal Turner.
Chen Ren je kitajska igralka in dekle z naslovnic ter prava ikona stila v svoji deželi. Na Chen sta mojstra ustvarila videz Side Swept Ombré. Pink rdeča na Chen Ren dopolnjujeta rock-chic stil in pričeska. Rdeča ostaja simbol močne ženstvenosti, zato bodo ženske, ki iščejo drzen in močan učinek, zelo pogosto izbrale ravno to barvo. Za to sezono je rdeča niansa kombinirana z zelo nizko prečo na strani. Rdeča je aplicirana na konice las, da osveži tehniko ombré.
Pixie Geldof, britanski model in trendsetterka, hči glasbenika in aktivista Boba Geldofa, je zaščitni obraz reklamnih kampanj Levis, Diesel, Henry Holland, Agent Provocateur in Loewe. Delala je tudi za revije Vivienne Westwood, PPQ, Luella in Jeremy Scott. Pixie je prisotna na londonski družbeni sceni, kjer prijateljuje z zvezdami kot so Daisy Lowe, Alexa Chung in Harry Styles. Zanjo je bil izbran videz Mocha Blonde. Blond odtenki se odlično podajo na pixie frizure. Kombinirajte ga s kavnimi odtenki na narastku, s čimer dosežete globino in kontrast. To pomlad je Pixie Geldof s svojim pixie videzom trendeseterka, ki nas opomni, da imajo tudi kratki lasje na drznih puncah lahko velik čar.
Španka Malena Costa je model in punca nogometne zvezde Maria Suareza. Lepotičko radi postavijo tudi na naslovnice revij, ne le v družabne kronike. Na Maleni so preizkusili videz, imenovan Bronde, kar je skovanka za rjavo + blond barvo. Vsaka 'bronde' je lahko drugačna, saj se dela z večdimenzionalnimi barvami, končni rezultat se zato lahko prilagaja. Blond in rjava barva se tradicionalno obravnavata kot ločeni barvi; na eni strani so ženske, ki ljubijo globoke, prefinjene odtenke rjave, in ženske, ki obožujejo blond, svetle barve. Toda to pomlad trend 'bronde' pomeni, da ni treba več izbirati med tema dvema možnostima. Ključ je v mešanici rjave in blond, ki ustvarjata učinek močnega leska las, kot obsijanih s soncem. Ta trend obenem zmanjšuje kontrast med barvo las in kožo ter tako ustvarja več harmonije. Zato je 'bronde' idealen za toplejše in temnejše polti, pa tudi za ženske v najlepših, zrelih letih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar