torek, 18. marec 2014

Prtljaga svetovljanskega popotnika

Ker je mobilnost v teh časih najpomembnejša, naj gre za poslovni svet ali prosti čas, si potovanja olajšaj s funkcionalno in stilsko dovršeno prtljago. Pravi fashionista bo izbral torbe in kovčke iz MINI Lifestyle kolekcije, ki so popolna simbioza udobja, funkcionalnosti in trendovskih oblik.
Kolekcija ima značaj dinamične uporabnosti & prostornosti, enako, kot ju ponujajo tudi kultni avtomobili znamke MINI. Tudi prtljaga v podobnem slogu ponuja kar se da široko paleto barv, oblik in dimenzij za vse potrebe ter priložnosti.
Športna in urbana kolekcija torb MINI by PUMA je izdelana iz trpežnega tkanega materiala. Ker se da te torbe povečati, modeli predstavljajo odlično izbiro za spremenljive potrebe vsakodnevne mobilnosti. Torbe krasijo naramnice v obliki varnostnega pasu MINI in privlačne oranžne zadrge. MINI by PUMA Work Bag (na sliki zgoraj) zagotavlja organiziranost in pripravljenost skozi ves delovnik; številni predali nudijo enostaven in hiter dostop do vseh dokumentov. Sprednja predala in oblazinjen prostor za prenosni računalnik bistveno olajšajo iskanje po torbi.
Torba MINI by PUMA Weekender Bag je ustvarjena nalašč za preživljanje podaljšanih vikendov, njen glavni predal je mogoče povečati s pomočjo stranskih zaponk. Torba prav tako nudi priročen ločen predal z zadrgo in ojačano dno s čvrsto kovinsko oporo.
Samozavestna torba MINI by PUMA Large Holdall Bag bo tvoja idealna sopotnica v službi in v prostem času. S pomočjo zadrgo lahko po potrebi povečaš prostornino. Torba, ki jo lahko nosiš na rami ali v roki, ima tudi prostor za prenosni računalnik.
MINI by PUMA Shoulder Bag je udobna, praktična in stilska torba s svetlečimi kovinskimi zaponkami in ojačanim dnom. Torba ima poseben predel za prenosni računalnik, njeno prostornino lahko prav tako povečaš z zadrgo. Kolekcijo zaokroža še denarnica s številnimi predalčki za kartice, bankovce in kovance.

Colours by MINI

MINI je predstavil tudi serijo izdelkov za prenašanje in prevažanje prtljage v svetlih barvah, ki so kot ustvarjene za pomladni in poletni čas. Praktična torba MINI Big Duffle Bag je prava izbira za na jogo ali izlet ob koncu tedna. Torbe svetlečega videza z vidnim logotipom MINI so na voljo v več kot desetih barvah, od oranžne, zelene in modre do srebrne in zlate.
Bolj kompaktna in subtilna torba MINI Fashion Bag z diskretno natiskanim logotipom je v primerjavi z večjim modelom na voljo še s snemljivo naramnico. Ta model se da dobiti v barvi gozdnih sadežev, črni in beli.
MINI Rooftop Cabin Trolley je narejen, da navdušuje. Privlačen kompakten kovček z lahko, robustno lupino in z dirkalnimi črtami bo od zdaj naprej tvoja idealna potovalna prtljaga. Z dvema ročajema in štirimi koleščki v izvedbi platišč MINI omogoča enostavno prenašanje in prevažanje. Kovček je opremljen s pregradno mrežo, z zaščitnim transportnim pokrovom, ključavnico za varno potovanje in etiketo z imenom. Kovček s koleščki je na voljo v črni, sivi in beli barvi ter tudi v barvi Chili Red in Lightning Blue.
Kolekcija vključuje še druge izvedbe kovčka na koleščkih z večjim MINI Rooftop Trolley in manjšim modelom MINI Rooftop Pilot Trolley. Torbe in kovčki se dajo dobiti v pooblaščenih salonih MINI po Sloveniji. Kolekcijo si lahko ogledaš tudi na spletni strani www.mini.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar