ponedeljek, 10. marec 2014

Poskrbi za svojega 'mučenika'!

Drage moje, dovolj smo se jim pustile razvajati. Danes pa je njihov dan, Dan mučenikov, in najsi to priznamo na glas, ali ne, velikokrat nas bi lažje nosili, kot prenašali. Trpijo vse naše muhe in mušice, male in velike kaprice, stojijo nam ob strani, tudi, ko smo tečne, godrnjamo in se izgovarjamo na podivjane hormone ali PMS. Zato si moški vsaj danes zaslužijo izdatno razvajanje, nežno masažo, dodaten poljubček in - ja, naši moški imajo radi dobro hrano - tudi toplo kosilo na mizi!
Razvajaš ga lahko tudi na mnoge druge načine, saj moški prav tako, kot me, niso imuni na darila in drobne pozornosti, ki prihajajo iz srca.
Če je tvoj moški čisto pravi džentlmen, mu privošči prekrasno novo Givenchyjevo dišavo Gentlemen Only Intense, ki je čutna, močna in subtilna različica že znane dišave Gentlemen Only. Prevzemajoča lesna dišava ga bo navdušila s svojimi usnjenimi akordi. To je dišava za moškega, ki ga je težko ukrotiti, a ko je enkrat tvoj... je pravi džentlmen.
Če boš darilo zanj izbirala z zamikom, naj ti prišepnem, da konec marca v naše trgovine prihaja prav poseben vonj... Shiseido Zen SUN Men je dišava za moške, ki je vodno-citrusno-lesna, osvežila ga bo z notami yuzuja, mete in suhega lesa. Neposredna, sveža in možata ter energična dišava spominja na trenutek, ko se sončna svetloba pomeša z barvo oceana in nastane magična turkizna barva, ki je ne moremo nehati občudovati. Moč sonca očara. Tako, kot je tvoj dragi očaral tebe!
Ker so moški pravzaprav nežne duše, ki imajo radi drobne pozornosti, boš z darilcem pozitivno vplivala na še lepši partnerski odnos. In ker moški prisegajo na praktičnost, ter cenijo uporabna darila, je idealna izbira vsakodnevna nega Vichy Homme. Ne glede na to, ali bo dobil nego za obraz proti utrujenosti, balzam po britju ali gel za čiščenje obraza ali tuširanje, mu bo darilo gotovo všeč. Če ne drugega, bo tako videti še popolnejši, samo zate.
Tudi v liniji Biotherm Homme boš našla izdelke zanj, ki bodo njegovo kožo spravili v top kondicijo. S pomočjo Age Fitness Advanced bo njegova koža videti mlajša, bolj čvrsta, polna in sijoča. Lahko mu kupiš anti-aging nego za dnevno uporabo, ki takoj zgladi kožo obraza, ter kremo za okolico oči, da bo nejgov pogled bolj spočit... Poskrbi, da bo negovan in svež, zaslužil si je!

Ni komentarjev:

Objavite komentar