četrtek, 27. marec 2014

Pharrell Williams pripravlja kolekcijo za adidas!

Svetovno znani pevec in producent Pharrell Williams, večni pozitivec, ki navdihuje nove generacije, privlačen ter vsestransko uspešen fant, je potrdil govorice, da bo začel sodelovati z adidasom, nemškim proizvajalcem športne opreme. Prvi izdelki iz nove kolekcije adidas Originals x Pharrell Willimas naj bi na police trgovin prišli še letos.
Pharrell Williams
Avtor plesne uspešnice Happy, ki je obnorela svet, sodelovanje z adidasom vidi kot neverjetno priložnost: "V mojem življenju je adidas prisoten odkar pomnim. Moje odraščanje v Virginiji so zaznamovale klasične trenirke in Stan Smith copati. Zame je adidas brezčasen."
Izjemna kolekcija, ki bo nosila Pharrellov podpis, bo obenem izstopala tudi zaradi uporabljenih materialov. Izdelana bo iz preje in tkanin, ki so predelane iz plastičnih odpadkov iz morja. Pharrell je namreč tudi lastnik podjetja Bionic Yarn, ki se ukvarja s proizvodnjo blaga iz recikliranih plastičnih steklenic in prav slednjega bodo uporabili tudi v novi kolekciji.

Ob tem pa še ena dobra novica: adidas je postal diamantni sponzor Ljubljanskega maratona. Pogodbo sta obe strani podpisali februarja letos, za obdobje treh let. Hkrati se je pričelo zbiranje prijav za adidas šolo teka, ki je v preteklih dveh letih navdušila tekače po vsej Sloveniji. S tem adidas napoveduje, da je pred nami izjemno tekaško leto!
adidasov tekaški copat Boost, model 2014
Ljubljanski maraton, že 19. zapovrstjo, bo letos potekal 26. oktobra. "Ponosni smo, da lahko podpiramo največji tekaški dogodek v Sloveniji, Ljubljanski maraton. Z inovacijo Boost, ki smo jo predstavili spomladi lani, smo pomembno vplivali na razvoj tekaškega segmenta, k temu pa bomo stremeli tudi v prihodnje," je ob podpisu pogodbe povedal predstavnik adidasa Saša Ivićek, Sports marketing manager.
Ker se je zbiranje prijav za adidas šolo teka že začelo, se prijavi čim prej. Letos bo potekala na novem nivoju, namenjena bo namreč rekreativnim in polprofesionalnim tekačem, katerih cilj je premagati polmaraton (21 km) in maraton (42 km). Treningi pa bodo potekali v Ljubljani, Celju in Mariboru.

Ni komentarjev:

Objavite komentar