torek, 25. marec 2014

Novosti iz Samsunga, ki olajšajo delo in omogočajo več zabave

Še nekaj dni in že bo tukaj april. Zakaj je to pomembno? Ker lahko že računate na nove izdatke za privlačne in nadvse uporabne 'gadgete'. Novostim iz Samsunga, ki prihajajo na trg v aprilu in maju, to sta novi seriji tabličnih računalnikov Galaxy NotePRO in TabPRO, se bo namreč res težko upreti.
Novosti, ki so bile v začetku meseca premierno predstavljene na slovenskem trgu, standarde odličnosti postavljajo še višje. Videli smo lahko naprave Galaxy NotePRO v dimenziji 12.2" in TabPRO v treh različnih dimezijah: 12.2", 10.1" in 8.4". Z njimi Samsung predstavlja napredno tehnologijo na najkakovostnejših zaslonih med tabličnimi računalniki.
Samsungova Galaxy NotePRO in TabPRO imata kristalno jasen zaslon WQXGA s 4 milijoni pik za vrhunski prikaz slike, široko paleto zmogljivih delovnih orodij, edinstvene funkcije ter prednaložene in brezplačne vsebine, zato sta odlični mobilni rešitvi, tako je ob predstavitvi povedal tudi Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija.
Zaradi večjega prikaza lahko uporabniki naenkrat vidijo več informacij in uživajo v videoigrah polne visoke ločljivosti. Z orodjem Magazine UX si lahko še bolj prikrojijo funkcije svojih tabličnih računalnikov po meri in uredijo priljubljene vsebine v nadzorno ploščo, do katerih lažje dostopajo. Večji ekran omogoča reviji podobno kakovost branja in spremljanja vsebin. Samsungova Galaxy NotePRO in TabPRO (12.2) sta opremljena z orodji, ki olajšajo opravila tako za službene kot zasebne namene.
Bernard Purkart med predstavitvijo novih tablic
S funkcijo Quad view se zaslon razdeli na do štiri ločena okna, v katerih imamo lahko zagnano od ene do štirih aplikacij, z izboljšanim pisalom S Pen lahko vsebino povlečemo iz enega okna v drugo. Inovativna zaslonska tipkovnica ima po novem več prostora na zaslonu, zato je tipkanje udobnejše in bolj podobno tipkanju na pravo tipkovnico.
Samsung Galaxy NotePRO
S pisalom S Pen (z njim je opremljen samo Galaxy NotePRO) je delo hitrejše, funkcije so bolj odzivne. K večji storilnosti pripomorejo kompatibilna orodja, kot so Action Memo, Scrapbook, Screen Write in S Finder. Funkcija Pen Window uporabnikom omogoča, da na zaslonu narišejo štirikotnik poljubne velikosti in s tem dostopijo do edinstvenih aplikacij znotraj funkcije, kot sta YouTube ali računalo.
Samsung Galaxy TabPRO
Galaxy NotePRO in TabPRO s funkcijo Remote PC omogočata tudi preprost dostop do uporabnikovega zasebnega ali službenega računalnika, ki je lociran nekje drugje. Hancom Office pa je mobilna poslovna rešitev, ki je optimizirana za Androidno okolje – to je zbirka pisarniških programov za urejanje besedil, izdelavo preglednic in predstavitev, s katero lahko uporabniki odpirajo, ustvarjajo in urejajo dokumente. Za še več informacij o novostih lahko obiščete proizvajalčevo spletno stran.

Ni komentarjev:

Objavite komentar