četrtek, 13. marec 2014

Nove znamke in mikavni pomladni trendi v Galeriji Emporium

Minuli teden so se nam razkrile čudovite pomladne barve in trendi v Galeriji Emporium, kjer so se v naši najbolj imenitni ljubljanski trgovini prvič na ogled postavile znamke, ki jih v tujini že dolgo čislajo. To so Roccobarocco, Moschino, Tory Burch, Twin-Set in Karl Lagerfeld. Znamka slovitega oblikovalca Lagerfelda je sicer med novejšimi na trgu, a je s svojo značilno črno-belo kombinacijo in geometričnimi, minimalističnimi silhuetami že požela veliko navdušenja med Karlovimi oboževalkami.
Tudi jaz sem navdušena nad Karlovim ČB slogom, in se ga zlepa ne naveličam, odkar sem ga v začetku lanskega leta odkrila na spletu. Zdaj si bom lahko novosti sproti ogledala (in gotovo tudi kaj kupila) v Galeriji Emporium.
S povsem drugačno, veliko barvitejšo zgodbo, kot lahko vidite na zgornji fotografiji, nam je postregla znamka Roccobarocco, ki je namenjena ženstvenim, romantičnim puncam. Z živahnimi barvami, ljubkimi cvetličnimi motivi in življenjsko radostjo so ta oblačila primerna za gospodične, ki hočejo odkrito pokazati svoje strasti in joie de vivre. Kot mi je v pogovoru povedala Maria Teresa Russo, menedžerka te kultne znamke, je Roccobarocco namenjen ženskam, ki se ne bojijo biti poželjive, ženskam, ki imajo obline in krivulje na pravih mestih in so na to ponosne. Verjame, da bomo tudi Slovenke dobro razumele filozofijo te italijanske znamke, ki je temperamentna in ima okus po sončnem Mediteranu.
Moschino
Moschino
Na modni reviji svežih pomladnih trendov se je predstavila tudi znamka Moschino, pri tej mi je še posebej padla v oči zanimiva kratka oblekica, pri kateri spodnji del slogovno spominja na klavirsko črno-belo tipkovnico. A Moschino seveda zadovolji tudi žensko, ki ima rada žive in živahne barve (kot sta rumena in pink) ter velike cvetlične vzorce - ki se spomladi zares spodobijo.
Tory Burch

Twin-Set
Pri Twin-Set in Tory Burch bodo na svoj račun prišle vse ženske, ki so rade oblečene modno, a še vedno mladostno elegantno in prefinjeno. Obe znamki odlikuje izjemna nosljivost, tako za službene kot bolj svečane trenutke. Odkrili smo veliko lepih pastelov in tudi cvetličnih vzorcev.
Veseli me, da je Galerija Emporium v svojo že tako bogato ponudbo vpeljala omenjene znamke, s katerimi bodo naše možnosti lepega in zanimivega oblačenja še pestrejše. Med svežimi modnimi trendi pa so našo pozornost vzbudili tudi kostumi, narejeni za ljubljansko Opero. Za nekaj dni so v Galeriji Emporium gostovale umetnine Alana Hranitelja, kostume je oblikoval za Ples v maskah, Verdijevo opero v treh dejanjih, premiera te je prav danes, 13. marca v ljubljanski Operi.
S številnimi povabljenci in ljubitelji mode smo se ob odličnem francoskem šampanjcu Veuve Cliquot zaklepetali še dolgo po koncu modne revije in si tudi iz prve roke ogledali vse, kar je novega na policah. Nič namreč ne prepriča tako, kot otip v lastnih rokah. Novosti so prekrasne, zato pohitite v Galerijo Emporium in se prepričajte o tem še sami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar