petek, 21. marec 2014

Nova linija za čiščenje kože Clean Phase iz Kozmetike Afrodita

Čisto kožo se težko opiše, a zato jo toliko lažje občutimo. Natančno vemo, kako je, ko na obrazu zaznamo lahkost, svežino in občutek, da koža 'diha. Zakaj je čiščenje tako pomembno? Ker je uporaba vsake negovalne kreme brez pravega pomena, če je ne nanesemo na že očiščeno in tonizirano kožo. Delujoče sestavine lahko prodrejo samo v zares očiščeno kožo. Če kremo nanesemo na neočiščeno kožo, samo še potisnemo nečistoče globje v pore. Zato sta čiščenje in toniziranje osnovna koraka vsake nege in ju ne smemo zapostaviti, če želimo videti učinke katerekoli kreme.
Na včerajšnji prvi pomladni dan je slovenska hiša lepote Kozmetika Afrodita v Narodni galeriji predstavila novo čistilno in negovalno linijo Clean Phase. Prizorišče dogajanja – v imenitni kulturni ustanovi, ki v predverju hrani Robbov vodnjak – ni bilo prepuščeno naključju.
Ustrezno vsakodnevno čiščenje in toniziranje kože sta najpomembnejša koraka vsakodnevne rutine ter prva pot k zdravi in lepi koži. To je poudarila tudi Nastija Egartner (na sliki zgoraj) iz podjetja Kozmetika Afrodita, ki je predstavila novo linijo izdelkov, v kateri najdemo vse za čiščenje in nego obraza, izdelki pa se razlikujejo glede na tip kože.
Ključne prednosti novih izdelkov so, da omogočajo nežno, a učinkovito čiščenje in toniziranje vseh vrst kože, spoštujejo njeno naravno fiziološko ravnovesje, ne vsebujejo parabenov, parafina, BHT-ja in alkohola ter so zato primerni tudi za občutljivo kožo. Imajo tudi koži prijazno pH vrednost 5,5.

Ritual čiščenja

Da bo koža zares čista in predvsem, da bo pripravljena na nadaljnjo nego, najprej z nje očisti ličila, prah, bakterije, maščobo in ostale nečistoče s pomočjo ustreznega čistilca za obraz. To je lahko čistilno mleko ali pena. Potem kožo toniziraj, da jo navlažiš ter ji povrneš njen naravni pH. Po potrebi, enkrat do dvakrat tedensko, naredi še piling, s čimer mehansko odluščiš odmrle celice povrhnjice s kože.
Prenovljene formule Afroditinih izdelkov Clean Phase vsebujejo zdaj še večji delež naravnih sestavin, kot so patentirana 100-odstotna naravna hialuronska kislina, izvleček limone, provitamin B5 in bisabolol. Ti omogočajo nežno, a kljub temu učinkovito čiščenje in toniziranje vseh vrst kože. V liniji najdeš tri nove rešitve za čistejšo kožo, med njimi so odstranjevalec očesnih ličil, ki brez drgnjenja odstrani tudi vodoodporna ličila, čistilni gel za nežno čiščenje vseh vrst kože ter micelarna raztopina, ki v enem koraku očisti, odstrani ličila in kožo navlaži.
Danica Zorin Mijošek v družbi sodelavk
Ob Danici Zorin Mijošek, direktorici, lastnici in ustanoviteljici Kozmetike Afrodita (na sliki zgoraj druga z desne), ki se z ekipo sodelavcev že desetletja trudi za najvišjo kakovost in zadovoljstvo uporabnic ter uporabnikov, so lansiranje nove linije pozdravili tudi številni znani obrazi. Programskemu delu predstavitve je sledilo sproščeno druženje ob lahkotnih prigrizkih in zdravih napitkih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar