petek, 28. marec 2014

Nagradna igra Oriflame: polne ustnice z Giordani Gold Voluptuous

Oriflame je v tem kataloškem obdobju v svojo že sicer široko paleto izdelkov dodal še nekaj privlačnih novosti, med njimi so tudi razkošne šminke Giordani Gold Voluptuous, ki se to pomlad predstavljajo v še 3 novih odtenkih: Blooming Rose, Pink Blossom in Fuchsia Petal. S to šminko poskrbiš za polnejše ustnice, prepojene z barvo in sijajem!
Nova Giordani Gold Voluptuous šminka je sofisticirana, enostavno se jo nanaša, občutek po nanosu pa je zelo prijeten. Že po prvem nanosu se šminka zlije z ustnicami in jim da občutek udobja. Ustnice prekrije z barvo in sijajem, barva se enakomerno razporedi, učinkovine za sijaj poskrbijo za polnejši videz ustnic.
Obenem so ustnice po nanosu tudi temeljito navlažene, saj šminka vsebuje Hydra Full kompleks, ki takoj navlaži ustnice in poveča njihov volumen. Mešanica močnih vlažilnih učinkovin in tripeptidov pomaga navlažiti ustnice in povečati njihov volumen, saj zapolni prostor med vlakni kolagena in elastina v vrhnjih plasteh ustnic, te so zato videti polnejše in bolj prožne. Novo šminko sem preizkusila tudi sama in lahko potrdim, da izpolni, kar obljublja, barva, ki sem jo izbrala (spodaj, odtenek Pink Blossom), je pomladno sveža in privlačna.
Številne novosti poleg omenjene se nahajajo tudi v novem spletnem katalogu tukaj, zato ga prelistaj. Ker v sodelovanju z Oriflame podarjam dve šminki v odtenku Pink Blossom, na naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com do četrtka, 3. aprila 2014, napiši odgovor, kako učinkuje nova šminka Giordani Gold Voluptous  na ustnice in se poteguj za privlačno nagrado. Obdarila bom dve bralki ali bralca, vsakega z eno šminko, ki ju prejme po pošti, zato ne pozabi pripisati svojega naslova.

2 komentarja:

  1. Danes bo za nekoga dan še lepši! Nagrajenki, ki prejmeta novo šminko Giordani Gold Voluptuous, sta Jolanda Podbregar, Vransko, in Gia Bučaj, Koper. Iskrene čestitke! Danes zvečer bo na blogu že NOVA NAGRADNA IGRA s pomladnimi laki Jessica. Ne zamudite ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zahvaljujem vam ker sem ze dobila mojo nagrado/ darilo in morem povedat da sem zelo zadovoljna in vesela. Najlepsa hvala!!!

    OdgovoriIzbriši