sobota, 22. februar 2014

Zimske radosti v deželi BMW xDrive

Obstaja znamka avtomobilov, ki se prav zares ne boji zime, niti še tako ekstremnih razmer za vožnjo. Ja, kaj drugega kot BMW! Če ste najprej pomislili na to, ste razmišljali pravilno. Zasnežena zimska idila, najbolj inteligenten štirikolesni pogon v vrhunskih vozilih BMW in dobra družba so najboljša kombinacija za nepozabno zimsko doživetje.

Letos je štirikolesni pogon na dogodkih BMW xDrive preizkusilo več kot 600 srečnežev
V Kranjski Gori je pozimi lahko zelo pestro, saj se kraj v sklopu projekta Best of Ski spremeni v Deželo BMW xDrive. Gre za mednaroden projekt znamke BMW z izbranimi smučarskimi središči in pri nas je to Kranjska Gora. Projekt Best of Ski prinaša v Kranjsko Goro začasno drsališče in posebno smučarsko progo. V sklopu aktivnosti potekajo dogodki BMW xDrive in ta vikend (včeraj in danes) je bil zadnji letos, ko so se lahko udeleženci prijavili ter preskusili novo nemško tehnologijo štirikolesnega pogona.
nekdanja sotekmovalca Jure Košir in Christian Mayer sta se tokrat preizkusila v vožnji
Samo v letošnji sezoni je xDrive doživetje v vožnji preizkusilo več 600 navdušenih udeležencev. Med njimi je bilo precej znanih obrazov. Fotografi so v objektiv tako med drugim ujeli Jureta Koširja, nekdanjega smučarja in ambasadorja znamke BMW, svetovno znanega igralca Radeta Šerbedžijo, ki je tudi predsednik Blejskega filmskega festivala, Christiana Mayerja, nekdanjega avstrijskega smučarskega šampiona, Filipa Flisarja, našega priljubljenega smučarja v krosu, dr. Anno Prinz, veleposlanico Zvezne republike Nemčije v Sloveniji, ter še mnoge druge.

Christian Mayer, nekdanji smučar in ambasador znamke Elan,  Luka Grilc, direktor blagovne znamke in produktov Elan, ter Leon Korošec, generalni direktor Elana, so prisluhnili BMW inštruktorjem
Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija, je sprejel Radeta Šerbedžijo, ki se tudi tokrat ni odrekel klobuku

Nekdanji smučarski as Christian Mayer je užival bele radosti v Kranjski Gori
Tako znani kot manj znani so se strinjali, da so praktične vaje na poligonu poučne in zabavne obenem. Najbolj jih je navdušila vožnja po zasneženih hribovskih cestah. Drugače tudi ne more biti, saj je užitek v vožnji z vozili BMW vedno zagotovljen.

Dr. Anna Prinz je z Juretom Koširjem spoznavala tehnologijo štirikolesnega pogona v novem BMW X5
In ker BMW xDrive omogoča vozniku še boljši oprijem, večjo stabilnost in več varnosti v enem samem sistemu, ste lahko v takem avtu brez skrbi, pa naj se vozite v hrib, premagujete serpentine na ovinkasti cesti ali pa se nahajate na spolzkem terenu. Maksimalen oprijem bo v vsakem primeru zagotovljen. Če vas je že zamikalo, boste vse modele, v katere je vgrajena xDrive tehnologija, našli tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar