sreda, 12. februar 2014

Valentinovo rdeča by Illamasqua

Večina žensk obožuje rdečo barvo, pa čeprav samo od daleč. Tudi, ko si jo privošči samo občasno, kot modni dodatek, kot šminko na ustnicah ali celo samo na nohtih. Moj odgovor bi bil, da imam rada globoko, intenzivno rdečo barvo. Tako, ki pušča resnično sled. Ki je rdeča kot kri, kot strast in močna kot življenje. Illamasquina omejena Valentinova kolekcija z imenom I`M THE ONE me je zato prijetno presenetila - kot me pravzaprav vsi njihovi izdelki.
Ta Valentinova kolekcija sporoča, da postani sama svoja največja oboževalka. Čutni in nosljivi škrlatni odtenki se imenujejo Throb, Touch, Maneater in Feisty. Skupaj ustvarjajo 'zaljubljeno' novo kolekcijo, ki odseva in poveličuje barvo ljubezni. Se boš prepustila ljubezni do sebe?
Rdečilo za ustnice Maneater (21,29 €) je dolgo obstojno, izjemno pigmentirano rdečilo za ustnice intenzivne barve v odtenku poželjive rdeče češnje. Z ustnicami lahko prebudiš svojo čutnost in uživaš v barvi ljubezni, ki jo ponuja to zares brezkompromisno rdečilo za ustnice.
MANEATER šminka

Intenzivno bleščilo za ustnice Touch (18,63 €) je novost tako ali drugače. Dolgo obstojno, bogato pigmentirano bleščilo za ustnice ima intenziven barvni sijaj. Zdaj je na voljo tudi v iskrivo škrlatnem odtenku. Dovoli svojim ustnicam, da pripovedujejo zgodbo ljubezni.
Mehak kremni svinčnik za ustnice Feisty (17,30 €) je dolgo obstojen kremni svinčnik za ustnice v intenzivni škrlatno rdeči barvi, ki poskrbi za visoko definicijo. Njegova kremna tekstura se odlično prilega koži in brezhibno spoji z ustnicami.
Lak za nohte Throb (17,96 €) je visoko pigmentiran in hudo odporen lak za nohte (ponaša se celo z nagrado v tem smislu!) v drznem odtenku, ki ga dobesedno začutiš, kako utripa. Strastno rdeč lak za nohte ve, kako pustiti sledi ljubezni...

Ni komentarjev:

Objavite komentar