sobota, 15. februar 2014

Obleci se za London Fashion Week

Kot veš, se je včeraj, v petek 14. februarja, začel londonski teden mode oziroma London Fashion Week (LFW), kot je njegov uradni naziv. Modne poslastice se bodo v glavnem britanskem mestu vrstile vse do vključno torka, 18. februarja.
Ker LFW ne slovi samo kot eden najbolj referenčnih, kar se tiče seznama oblikovalcev, ampak je tudi priložnost za mnoge znane in imenitne dame ter gospode, da predstavijo svoj modni okus in poznavanje sloga ter kombiniranja oblačil in dodatkov, tudi fotografi vedno komaj čakajo na ta dogodek, saj v svoj objektiv ujamejo zelo veliko zanimivih outfitov.
pulover Faith Connexion, bomber jakna Richard Nicoll, usnjene hlače Karl Lagerfeld, sončna očala Dolce&Gabbana, 'ruzak' torba Elizabeth And James, božanski 'moški' čevlji z neti Christian Louboutin
Tokrat ti predlagam, kako boš pritegnila pozornost in pokazala poznavanje trendov, z dvema stylingoma. Prvi je bolj ležeren in urbani, drugi je šik damski in v slogu ČB-minimalizma ter pastelov, ki bodo kmalu preplavili mestne ulice po vsem svetu.
pulover McQ Alexander McQueen, usnjeno mini krilo Miu Miu, sončna 'cat-eye' očala Thierry Lasry, perforirana 'clutch' torba Stella McCartney, salonarji Jimmy Choo in usnjeni obroč za lase Valentino
Tudi, če ne boš obiskala LFW, si lahko omisliš podobno kombinacijo, poišči cenovno ugodnejše kose v svoji najljubši trgovini!

Foto: Net-a-Porter, kolaž by moi

Ni komentarjev:

Objavite komentar