torek, 25. februar 2014

Novi obraz parfuma Giorgio Armani Code: Chris Pine

Moški parfum Armani CODE s podpisom Giorgio Armani je dobil nov obraz in telo, saj je njegov ambasador Chris Pine, filmski igralec, znan predvsem mlajši generaciji. O njem je sloviti italijanski oblikovalec povedal: "Chris s svojo močno karizmo in prirojeno eleganco v popolnosti uteleša duh znamke Armani. Je nadvse talentiran, vsestranski in ima v sebi ravno pravi odmerek ironije, s katerim šarmira na filmskem setu. Njegova naravna očarljivost je eden od razlogov, zakaj je idealen moški za predstavljanje tega parfuma."
Giorgiu Armaniju, ki vedno lastnoročno poskrbi za vsak detajl, ko gre za parfume z njegovim imenom, od dišave do stekleničke, reklamne kampanje in seveda zaščitnega obraza, vsekakor lahko verjamemo na besedo. Armani CODE bo nedvomno dišava, ki bo osvajala moška (in tudi ženska) srca to pomlad. Dišava je mešanica bergamotke in limone z nežnimi notami oljke. Toplino ji daje še les guaiac in fižol tonka. Seksi vonj je kot nalašč za sodobnega moškega.
Pinea se kot igralca spomnimo po glavni vlogi v filmu Jack Ryan: Shadow Recruit režiserja Kennetha Branagha. Odigral je tudi vlogo kapitana Kirka v franšizi Zvezdnih stez (Star Trek); ob boku Denzla Washingtona je igral v filmu Unstoppable, spomnimo se ga tudi po izvrstno odigrani vlogi v filmu This Means War, kjer je bil partner Reese Witherspoon.
Letos ga čaka nastop z Meryl Streep in Johnnyjem Deppom v glasbeni drami Into the Woods, pravkar pa snema tudi film Z for Zachariah. Nedvomno je ta mladenič, ki se je rodil v Los Angelesu, trenutno zelo 'vroča roba' in nadvse primerna izbira za novo Armanijevo moško dišavo.

Foto (oglasna kampanja Armani CODE): Brigitte Lacombe

Ni komentarjev:

Objavite komentar