četrtek, 20. februar 2014

Nov luksuzen vonj s podpisom Cartier

Si vedela, da je panter že več kot sto let simbol hiše Cartier? Krasi tudi nekatere njihove fenomenalne kose nakita iz ultra dragih kolekcij. Ampak do tega lahko pride samo peščica izbrank. Če vseeno želiš kanček tega komaj dosegljivega prestiža, ti priporočam, da marca povonjaš La Panthère, novo parfumsko vodico te draguljarske hiše iz Pariza. Za sodelovanje pri oglasni kampanji so pri Cartierju povabili Erin Wasson, manekenko, ki slovi po svojem mačjem pogledu in odlično uteleša nov vonj.
Panter(ka) krasi tudi ikonsko stekleničko te dišave. Ne na škatlici, temveč so z do zdaj še nevideno tehnologijo podobo panterja izklesali kar v notranjost stekleničke, ki je torej že sama po sebi prava umetnina. Dragocenost je tudi dišava, ki je mešanica cvetnih not in občutij.
Ko jo boš nanesla na strateške točke telesa, se boš v trenutku počutila kot super bogata dedinja, ki sploh ne potrebuje princa. To je dišava za samozavestne ženske, ki obvladajo življenje in celotno okolico zgolj s svojim magičnim pogledom... Zato ni naključje, da tej novosti v svojem srcu in na tem prostoru namenjam posebno, častno mesto, čeprav bom številne pomladne novosti pri dišavah še predstavila v naslednjih dneh. In kakšna je kompozicija? La Panthère, ki jo je ustvarila parfumarka Mathilde Laurent, je drzna mešanica gardenije in mošusa. Dodala je še zeleno-sadni koktejl rabarbare, jagod, jabolka, posušenega sadja in marelice. Res nenavadna, posebna in ubijalsko dobra kombinacija, ki te bo očarala!

La Panthère ti bo na voljo že marca, a le v izbranih parfumerijah. Preveri tudi Kompas Shope po Sloveniji. 'Vstopna' cena za najmanjšo (30 ml) stekleničko bo 65 evrov, vse do največje militraže (75 ml), ki stane dobrih 116 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar