četrtek, 27. februar 2014

Nika Veger svetuje, kako do idealne polti

Vichy je minuli teden na ekskluzivnem dogodku v butičnem hotelu Lesar Angel predstavil Teint Ideal, novo linijo pudrov, ki nadaljujejo Vichyjevo lepotno revolucijo odkrivanja idealne polti. To je inovacija s tehnologijo tekoče svetlobe in korekcijskim kompleksom.
Petra Mlakar, predstavnica Vichyja, nas je najprej seznanila z novostjo
Inovacijo je v živo demonstrirala Nika Veger, priznana vizažistka, ki je iz svojih bogatih izkušenj gostom zaupala nekaj nepogrešljivih lepotnih nasvetov. Uporabo izdelkov Teint Ideal pa je prikazala na Ajdi Sitar, ki je bila nad končnim videzom več kot navdušena.
Vsaka ženska, ki išče idealen puder zase, si želi navlaženo, negovano in sijočo kožo naravnega videza. Vichy se je z novo linijo pudrov Teint Idéal še za korak približal temu idealu. Inovativna tehnologija tekoče svetlobe se zlije s poltjo in zagotavlja lep sijoč učinek, medtem ko lahke in nemastne teksture ne dajejo videza maske, temveč izenačijo ten za popolnoma naraven končni videz.
Nika Veger in Ajda Sitar v akciji
Nika Veger je pudre premierno preizkusila in o njih povedala: "Vichy pudre uporabljam že dolgo časa, tudi nova linija potrjuje njihovo inovativnost saj prinaša tehnologijo tekoče svetlobe, ki poskrbi za lep satenast videz kože, ne preveč matiran in ne preveč svetleč. Prav tako vsa linija zagotavlja idealno pol, tisto kar si vsi želimo."
Nad novostjo je navdušena tudi Ajda Sitar, lepotna blogerka, ki se je v vlogi modela prepustila rokam Nike Veger: "Moj absolutni favorit je Teint Ideal kremni puder za sijočo polt, ki je izvrsten za moj tip kože, hkrati pa je v odtenku 15 idealen za vse bledoličnice, kot sem tudi jaz. Kremna in vlažilna tekstura nudita udobje in čudovito prekrivnost skozi cel dan. Vichy pravi, da idealna polt niso več sanje, novi produkti pa so to dokazali v živo."
Pudri so osnova ličenja, pa vendar imamo ženske v zvezi z njimi številna napačna prepričanja, zato smo Niko Veger povprašali o mitih in njenih lepotnih trikih.

1. Kako izberemo pravi odtenek?

Nanos pudra je najboljši takrat, kadar sploh ni opazen. Žal pa tudi na rdečih preprogah še vedno opazimo, da se barva obraza zvezdnice razlikuje od razgaljenega telesa. To se zgodi, če ne izberemo pravega odtenka pudra. Naloga je nekoliko lažja z izbiro sodobnih pudrov s posebnimi pigmenti, ki se nekoliko prilagodijo barvi polti. Zagotovo pa bomo izbrali pravilnega, če upoštevamo sledeče: pudra nikoli ne preizkušamo na roki, pa tudi ne na ličkih. Ker želimo, da bo končni videz pravzaprav to, da ličenje ne bo opazno, moramo izbrati odtenek, ki se zliva z našim vratom. Zato tam puder tudi preskusimo. Najprej na vrat nanesemo 'packo' pudra, ki je že na prvi pogled videti najbolj primeren za našo polt, nato pa poleg nje še temnejši in svetlejši odtenek. Pravi je puder, ki je najbolj podoben koži na vratu in dekolteju. Če se ten obraza močno razlikuje od tistega na vratu, ker je npr. bolj rdeč, skušamo to urediti s pravilno nego, za npr. občutljivo kožo, ali pa z obarvanimi korekcijskimi kremami.
2. Prsti, gobica ali čopič?

Za profesionalno ličenje uporabljam čopič ali gobico, za vsakdanje ličenje pa tudi sama puder nanašam s prsti. Ker je tako končni rezultat najbolj naraven in ker je delo s prsti hitro (vedno jih imaš pri roki), enostavno (izogneš se zamudnemu čiščenju čopičev) in poceni (tako se uporabi najmanj izdelka, še posebej, če puder najprej stisnemo na hrbet dlani, šele od tam pa ga s prsti nanesemo na obraz). Vendar pa z njimi lahko dosežemo enakomerni nanos le, če puder s prsti vtremo. To pomeni, da ga ne mažemo tako, kot nanašamo negovalne izdelke. Puder 'tapkamo' kot bi želeli na določena mesta pigmente prilepiti.
3. Utrjevanje z vodo ali prahom?

Dolgo obstojnih pudrov za vsakodnevno uporabo ni potrebno utrjevati s pudrom v prahu (razen na vekah, ker bomo preko nanašali še senčila), saj tako hitro lahko poudarimo gubice in široke pore. Raje se po končanem ličenju popršimo z vodo v steklenički, nato pa preko celega obraza nežno pritisnimo papirnat robček. Tako bo nanos res dolgoobstojen, hkrati pa bo videz mladosten in sijoč.

Ni komentarjev:

Objavite komentar