petek, 28. februar 2014

Nagradna igra: La Roche-Posay EFFACLAR DUO [+] za nečisto kožo!

La Roche-Posay, priznana dermokozmetična blagovna znamka, je na strokovnem farmacevtskem dogodku v družbi strokovnjakov predstavila inovacijo leta, dolgo pričakovano novost v negi problematične kože: EFFACLAR DUO [+].
Uvedba izdelka EFFACLAR DUO leta 2009 je pomenila pomembno prelomnico v negi kože, nagnjene k nepravilnostim: skrbno zasnovana formula z učinkovitimi aktivnimi sestavinami, ki jih koža zelo dobro prenaša, učinkuje v vseh fazah razvoja nepravilnosti. Leta 2014 je La Roche-Posay poglobil svoje razumevanje posledic nepravilnosti kože in ugotovil, da močno izražene nepravilnosti predstavljajo nevarnost za trajne poškodbe kože. Čeprav nepravilnosti pogosto veljajo za kratkotrajno stanje, imajo lahko pomembne posledice. Če nastalih sledov na koži ne začnemo pravočasno zdraviti, lahko vplivajo na pojav anksioznosti, nizko samopodobo in frustracije, kar lahko ovira vsakdanje aktivnosti osebe s problematično kožo.
Razvojni ciklus nepravilnosti se lahko zaključi z dolgotrajnimi sledovi na koži obraza v obliki pordelih ali rjavih pigmentnih madežev. V letu 2014 La Roche-Posay zato predstavlja novost v negi problematične kože: EFFACLAR DUO [+], korektivno nego z izboljšanim delovanjem proti nepravilnostim, ki preprečuje nastanek sledov in poskrbi za enakomerno teksturo kože. Nova formula vsebuje patentiran ceramid Procerad, ki aktivno učinkuje proti nepravilnostim in ščiti pred nastankom rdečih ali rjavih madežev. Osvežujoč gel z nemastno teksturo je prilagojen občutljivi koži, nagnjeni k nepravilnostim.
Problematiko in inovacijo so predstavile Nataša Kvaternik, strokovna sodelavka La Roche-Posay, dr. med. Vesna Tlaker Žunter iz Dermatološke klinike v Ljubljani, prof. dr. sc. Meri Tadinac iz Filozofske fakultete v Zagrebu in Tamara Tuđek, direktorica blagovne znamke La Roche-Posay
Na dogodku sta celovito problematiko aken in problematične kože predstavili prof. dr. sc. Meri Tadinac z oddelka za psihologijo Filozofske fakultete v Zagrebu in dr. med. Vesna Tlaker Žunter z Dermatološke klinike v Ljubljani, ki je predstavila trende v zdravljenju aken. Tamara Tuđek, direktorica blagovne znamke La Roche-Posay in strokovna sodelavka Nataša Kvaternik pa sta gostom predstavili inovacijo Effaclar Duo[+], ki po dermatoloških zagotovilih poskrbi za boljše življenje problematične kože.
predstavitve se je udeležilo veliko predstavnikov sedme sile, blogerjev in dermatologov ter farmacevtov
"Problematična koža oziroma akne lahko na koži pustijo trajne posledice, obenem pa predstavljajo tudi psihološki problem. Zato je La Roche-Posay s celovitim razumevanjem te problematike in v sodelovanju z dermatologi razvili formulo izdelka, ki ne le preprečuje nastanek nepravilnostim, temveč tudi trajne poškodbe kože, kot so rdeči ali rjavi madeži", nam je povedala Tamara Tuđek, direktorica blagovne znamke.
Želiš preizkusiti novost, se potegovati za enega od dveh izdelkov EFFACLAR DUO [+], ki ju podarjam v sodelovanju z La Roche-Posay? Potem mi napiši, ali uporabljaš izdelke za problematično kožo in koliko časa ti že nagajajo mozoljčki. Obenem pravilno odgovori na nagradno vprašanje: Katerega leta je La Roche-Posay prvič predstavil inovacijo Effaclar? Lahko pišeš tudi na e-naslov nagradna.lepotainmoda@gmail.com. V začetku prihodnjega tedna bom izžrebala dva, ki prejmeta izdelek! Srečno!

1 komentar:

  1. Zmagovalki, ki prejmeta novo nego, sta znani:

    - Simona Ribič, Gorkega 8, 2000 Maribor

    - Gin E. Petan, Ljubljanska cesta 15b, Kamnik 1241

    Obema iskreno čestitam! Naslednjič so na vrsti pomladni lakci JESSICA, ne zamudite! :)

    OdgovoriIzbriši