petek, 31. januar 2014

Liscine novosti s pariških pist

Lisca je eno od tistih domačih podjetij, na katere smo lahko ponosni, saj je uspešna tako na domačem kot na (tudi najbolj zahtevnih) tujih trgih. Tako kot v prejšnjih letih je tudi te zadnje januarske dni spet navdušila v Parizu.
Tam se je namreč predstavila na sejmu Salon International de la Lingerie, kjer se je družila z drugimi velikimi imeni, ki izdelujejo najfinejše in zapeljivo žensko perilo. Lisca je na svojem razstavnem prostoru in na modni pisti predstavila, kaj bomo ženske nosile pod oblačili v sezoni jesen/zima 2014.
Z izbranimi tremi modeli se je brezčasna sevniška lepotica predstavila tudi na veliki modni reviji, ki vedno pritegne veliko pozornosti obiskovalcev in medijev.
To je seveda razumljivo, saj je le malo stvari tako privlačnih, kot dražljivo in mikavno oblikovano spodnje perilo na telesih postavnih, seksi manekenk. Vezna nit zgodbe Liscine predstavitve je bilo tokrat potepanje po svetovnih prestolnicah.
Zahtevno žirijo so najbolj navdušili romantična čipkasta serija Sparkle iz kolekcije Cheek by Lisca in razkošno perilo Rebecca v navdušujoči petrolejni barvi iz kolekcije Lisca.
Na razstavnem prostoru se je predstavnikom Lisce pridružila odlična in uspešna slovenska manekenka Natalija Osolnik. Sejma so se udeležile tudi oblikovalke iz Lisce, ki so z mislimi že pri novostih, ki jih bodo oblikovale za pomlad in poletje 2015. Čas se pač hitro vrti!
 
Poleg trendov na sejemskih prostorih, spremljajočih modnih revijah in predavanjih so Liscina dekleta spremljala predvsem novosti, ki so jih predstavljali dobavitelji materialov.


Foto: Alain Gil-Gonzales in Lisca

Ni komentarjev:

Objavite komentar