četrtek, 16. januar 2014

Gwen Stefani za OPI ustvarila 6 lakov

Ko je Suzi Weiss Fischmann, izvršna direktorica in umetniška vodja lakov OPI, obiskala razstavo “Punk: Chaos to Couture” v New Yorku, se je na mestu samem odločila, da za OPI ustvari kolekcijo barv, ki bo počastila vpliv glasbe na modno industrijo. Popolna kandidatka za ustvarjanje te posebne kolekcije se ji je zazdela glasbena in stilska ikona Gwen Stefani, pevka, igralka, kantavtorica, umetnica in že nekaj časa modna oblikovalka.
44-letna Gwen, ki je tudi te dni kljub visoki nosečnosti vedno urejena od peta do zadnjega laska na glavi, je bila vabila vesela, saj je tudi sama velika ljubiteljica kozmetike, ličenja in vsega, kar polepša žensko. S Suzi je pripravila nabor barv, ki se poda vsaki ženski.

vedno urejena Gwen pričakuje že tretjega otroka
Gwen po mnenju vodstva kozmetičnega podjetja pooseblja to, kar je dandanes ideal: sodobno žensko, ki je razpeta med družino, glasbo in umetnost, ima strast do glasbe in mode ter seveda čisto samosvoj modni stil, ki ga z veseljem posnema na tisoče žensk po svetu.

OPI v kolekcijah vedno ponudi nekaj za vsako od nas, pa naj bo naš okus bolj konvencionalen ali pa če smo bolj drzne. Najbrž je tudi to navdušilo Gwen, ki se je podpisala pod 6 dovršenih lakov za nohte, vsako od barv pa je skrbno preučila, preden se je odločila zanjo. Pevka, ki slovi po vselej intenzivno naličenih ustnicah (najpogosteje izbere močno rdečo), meni, da so naličene ustnice in brezhibno nalakirani nohti vsak dan pomemben modni dodatek in zaključek videza.
Barvna paleta s podpisom Gwen Stefani for OPI je tokrat razpeta med tradicionalno roza, zlato in srebrno barvo, vse tja do dramatičnih temnih odtenkov. Prav tako drzne so pri OPI lakih tudi teksture: saten, mat, krom, visoko sijoči kremni laki in bleščice.
Vseh šest barv v novi kolekciji je tudi po imenu povezano s pevkinimi pesmimi ali dosežki:
- HEY BABY je živahno roza barva z visokim sijajem
- I SING IN COLOR je zelo temno vijolična, kot robida, tudi z visokim sijajem
- LOVE.ANGEL.MUSIC.BABY. je mat zlata v saten strukturi, uporabljamo jo brez nadlaka (OPI Top Coat)
- 4 IN THE MORNING je mat črna v satenu, prav tako se jo nanaša brez nadlaka
- IN TRUE STEFANI FASHION so holografske srebrne bleščice
- PUSH AND SHOVE pa je krom srebrna, ki je v kompletu s podlakom Lay Down that Base in ne potrebuje nanosa nadlaka

Kolekcija lakov Gwen Stefani for OPI ne vsebuje DBP, toluena in formaldehida, ter vključuje ekskluzivni OPI ProWide čopič za vrhunski nanos laka. Celotna kolekcija s temi lepimi in zanimivimi odtenki bo na voljo od konca tega meseca, vsak od lakov stane 13 evrov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar