nedelja, 19. januar 2014

Chic grunge, anyone?

Grunge trenda v preteklosti nisem resno 'posvojila', čeprav sem svoja dvajseta leta preživljala v 90-ih, ko se je grunge skupaj s skladbami benda Nirvana rodil in prevzel množice. Vedno se mi je zdel nekam preveč nedostojen in malomaren, celo razcapan.
PRVI PREDLOG: jakna Marc by Marc Jacobs, pulover Helmut Lang, legice Just Cavalli in škornji 12th Street by Cynthia Vincent
A potem se je grunge predlani vrnil in tokrat v predelani in bolj spolirani izvedbi, primernejši tudi za nas, ki bi ta trend raje dozirali po kapljicah, kot pa zajemali z veliko 'šeflo'. Zavrtimo še malo naprej in se bomo znašli v začetku tega leta, ko se je grunge že povsem nalezel dišave No. 5 in postal celo obvezni del 'ladylike' stylinga.
DRUGI PREDLOG: hlače Tory Burch, usnjena jakna Donna Karan, škorenjci Belle Sigerson Morrison, torba Tory Burch in srajca Pierre Balmain
Predlagam vam dva outfita, ki sta v znamenju grungea, a še vedno primerna za večinski okus. Očitno prihaja čas, ko se bomo tudi bolj zadrti nasprotniki preveč 'sproščenega' sloga oblačenja ogreli za to modno smer.

Ni komentarjev:

Objavite komentar