petek, 17. januar 2014

3 nove dizajnerske torbice pod 300 evrov

Nekatere je prejšnje dni trkala polna luna, vse bolj pa na vrata trka tudi prezgodnja pomlad. Lahko jo že prav čutimo in vohamo v zraku, kajne? Zato je prav, da se v duhu teh dni ozremo še po novostih, ki so nam jih pripravili znani oblikovalci za pomlad.
Kot ste morda že seznanjene, bodo po daljšem obdobju velikih in 'uporabnih' torb spomladi spet moderne manjše torbe. In ker se ni za hecati z izdatki, saj nikoli ne vemo, za katerim vogalom tudi nas čaka recesija, sem tokrat izbrala tri res privlačne dizajnerske torbice, a prav vse se dobijo za ceno do 300 evrov.

Vse so lepe in uporabne ter kljub manjšim dimenzijam povsem dovolj velike za vaše dnevne in tudi večerne obveznosti. Z leve proti desni so: mehka usnjena 'borša' znamke Marc by Marc Jacobs (215 evrov), na sredini je nova torba oblikovalke Diane von Furstenberg (300 evrov), ki bo zanesljivo hitro razprodana, na desni pa je udobna in prostorna torba See by Chloe (285 evrov) iz usnja z grobo teksturo. Uživajte v ogledu, torbice pa lahko kupite na Net-a-porter spletni strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar