sobota, 28. december 2013

Zlata in rdeča, da v hiši bo sreča

Če tako kot jaz verjameš, da morata za praznike v hiši in tudi na tebi prevladovati zlata in rdeča barva, ki simbolično pomenita razkošje, finančno blagostanje in srečo, potem ne boš dvakrat trenila s trepalnicami, preden boš posegla po teh dveh imenitnih barvah, ki v hipu pričarata novoletno razpoloženje. Kar začniva!

Na veke tokrat nanesi zlato barvo, da poudariš ta čudoviti praznični čas, ki obljublja, da odnese vse slabo in staro, ter postreže s prekrasnim, novim in boljšim. Moj absolutni favorit za praznične dni so senčila Dior. Zato mi sledi in si privošči Diorshow mono senčilo v barvi 616 Sequins, ki na koži deluje kot čisto zlato z bleščicami. Ko boš samo enkrat nanesla (katerokoli že) Dior senčilo za veke, boš razumela, zakaj je na vrhu prostor samo za enega – absolutnega zmagovalca v lepotni kategoriji. Zlato naj bo simbol vsega lepega, kar te čaka v letu 2014.

Tudi nohte obarvaj v zlato barvo. Pravzaprav imaš kar nekaj izbire! Za praznične dni ti je Jessica, specialistka za naravno nego nohtov, pripravila najnovejšo kolecijo lakov za nohte, ki jo je poimenovala Go for the Gold. Kolekcija štirih mini lakov za nohte (Gold Digger, Starstruck, Gilded Beauty in Heart of Gold) je primerna ne samo za novoletni čas, ampak te bo navdušila tudi v letu 2014. Da se bodo v praznični noči tvoji nohti bleščali kot zlate zvezdice.
Na ustnice nanesi kremno gel šminko Color Lip Shine znamke ARTDECO, ki ima čudovito kremasto gel teksturo, ta ti bo omogočila peresno lahek nanos in zagotovila nežno svežino in sijaj za prelep praznični videz. Šminka je bogato pigmentirana, a obenem tako nežna, da jo boš komaj čutila, poleg tega bo tvojim ustnicam dala čist sijaj ter jih res intenzivno vlažila. Vsebuje še bleščeče polimere, ki naravno poudarijo in olepšajo tvoje ustnice. Brez parabenov, dišav in silikona. Tokrat jo obvezno izberi v rdeči barvi!
Razkrij še svoje popolno telo s pomočjo - zlatih delcev. Pod tušem uporabi novost iz Collistarja - Talasso Scrub z delci zlata! Poživljajoči soli z luščilnim učinkom so zdaj dodani delci zlata, ki po nanosu pilinga in odstranjevanju z vodo še vedno ostanejo na koži. Izdelek je čudovit pripomoček, da pokažeš svoje telo v sijaju zlata in kožo v vsej mehkobi. Collistar je izdelku priložil pozlačeno zapestnico z logotipom. Zares mamljivo...
In dišava, katero boš izbrala? Zlato, seveda! Posezi po enem najbolj popolnih vonjev, kar jih sploh obstaja – ovij se v čisto in noro dišeče zlato! S Shiseidovim ZEN-om boš doživela zlato razsvetljenje, ki te bo začaralo in razkrilo tvojo čutnost v popolnosti. ZEN Gold Eliksir bo kot meglica plemenitega zlata lebdela v zraku in razkrivala akorde nežnih rož: plemenitega sambaškega jasmina in magnolije. Vanilija, pačuli in jantar te bodo očarali in ovili v mehko, čutno, dragoceno zlato.
Pika na i temu lepotnemu razvajanju naj bo trkanje z vitkimi kozarci, polnimi žlahtne penine. Izberi slovensko, ker si ne le zasluži, ampak je tudi po mnenju strokovnjakov najboljša! Že slutiš, kdo je zlata dama, ki je preteklo leto dopolnila častitljivih 160 let, a še vedno pomete s katerokoli konkurenco? Na Slovenskem festivalu vin 2013, ki je potekal pred dnevi, je slavila dvojno. Nesporna zmagovalka med penečimi vini je postala Zlata radgonska penina – polsuha. Zlata radgonska penina – suha pa je zasedla drugo mesto! Odloči se za tisto, ki ti najbolj ugaja.

Letos torej praznuj  v kombinaciji zlate in rdeče. Mogoče bo delovalo? Sporoči mi čez leto dni! ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar