četrtek, 12. december 2013

ORGAZEM, TO JE Z4

Če ste nori na odlične avtomobile, sploh na roadsterje, tako, kot jaz, preberite, kaj se zgodi, ko BMW Z4 doživi paketno in oblikovno izvedbo Pure Fusion Design.
Proporci klasičnega roadsterja, superiorna tehnika motorja in podvozja z inovativno opremo predstavljajo bistvo individualnega značaja BMW Z4. Dvosed ima električno pomično trdo streho, ki jo je možno odpirati in zapirati, tudi ko se vozilo giblje. Ta funkcija daje užitek v vožnji na sončne dni. Paket opreme Pure Fusion Design doda vozilu ekskluzivno estetiko športne vožnje zgoraj brez.
Oblikovanje Pure Fusion Design oplemeniti interier BMW Z4, tako da je premium značaj tega seksi štirikolesnika še izrazitejši. Ekskluzivne barve in materiali ki so na voljo, so utelešenje športnega luksuza. Barve in materiali so olepšani s preciznimi šivi, površinami in ekskluzivnim šivanjem. Vse to ustvari še več harmonije v ambientu vozila.
Paket vključuje razširjene Nappa obloge v črnem usnju, posebno oblikovane sedeže v Ivory White beli barvi s kontrastnim rjavim šivanjem. To le še poudari  perforirane površine poudarjenih stranskih opor v naslonjalu sedeža. Opora za roko, vratne obloge in sovoznikova ročica za odpiranje vrat so tudi poudarjeni z ekskluzivnim usnjem in kontrastnim šivanjem. Spodnji del armaturne plošče se predstavlja v Ivory White beli barvi. Enak učinek so dosegli s črno-rjavim usnjenim kontrastom na notranji strani stebričkov in kontrolni plošči.
Dodatna drzna stilska poteza je horizontalna obloga iz rjavega Saddle Brown Nappa usnja s svetlim kontrastnim šivanjem, ki se razteza od sopotnikove do voznikove strani. Obloga osrednje konzole blizu petih okroglih stikal tik pod osrednjim zračnikom v armaturni plošči so zaključeni v Fineline lesni oblogi, kar predstavlja nov dodatek v notranjosti. Izgled in občutek Pure Fusion Design izvedbe zaključijo sončni vizirji v črnem Nappa usnju. Že občutek na avto znotraj in zunaj deluje kot podaljšan orgazem.
Hočete še več ekskluzivnosti? Samo v kombinaciji s Pure Fusion Design paketom lahko BMW Z4 sedaj prvič naročite v Sparkling Brown metallic rjavi kovinski barvi. Na voljo je tudi bogata izbira drugih barv. Pa še to, Pure Fusion Design lahko združite z M Sport paketom. Če ste dovolj (pre)drzni...

Ni komentarjev:

Objavite komentar