petek, 20. december 2013

Gola revolucija!


Že poznaš Rouge Pur Couture vernis à lèvres Rebel Nudes? Gre za 31 odtenkov premazov za ustnice, ki niso glosi, ampak se gibljejo nekje med lakom in šminko za ustnice, če že moram ugibati o teksturi. Narejeni so bili z mislijo na ženske, ki ne želijo sklepati kompromisov, kadar se odločijo za goli oziroma kožnati videz.
To jesen so nam v YSL Beaute ponudili nove, še bolj vznemirljive barvne odtenke (izdelek so prvič predstavili lani). Kar se mene tiče, so te lepotičke dokaz, da ‘nude’ videz ni nujno dolgočasen. Lepotna hiša Yves Saint Laurent je poskrbela za razodetje, nanešeno s čopičem. Ta premaz za ustnice v eni potezi ponuja sijaj bleščila in prefinjenost rdečila.
Inovativna tekstura je (tako pravijo pri YSL) lažja od tekoče svile. Nisem šla tehtat, a vsekakor se zdi mehka in svetleča. Pa tudi obstojna je. Barve so sploh zakon in meni je najbolj všeč številka 108 – prelepa vijolična barva (odtenek se imenuje 'Violine Out of Control'), z veseljem pa bi imela tudi ljubko pink barvo v številki 104 ('Fuchsia Tomboy').
meni najljubši odtenek!
Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes je vsekakor prav posebno ličilo za ustnice. Barvna tehnologija v izdelku se imenuje 'Lifeproof Colour Emulsion', dodali so biserne pigmente za ekstremen sijaj in lesk! K temu prištej še prav revolucionarno krtačko, skrito v steklenički, pravzaprav gre za nadvse zmogljivo gobico, ki s koničastim vrhom izboljša natančnost orisa ustnic in poskrbi, da ustnice obarvaš z eno potezo…
Zdaj mi je seveda jasno, zakaj je ta izdelek že kar takoj po lansiranju postal best-seller in zakaj bo tudi še naprej ostal must-have številnih ljubiteljic ličenja. Si ga boš to zimo privoščila tudi ti?

Ni komentarjev:

Objavite komentar