ponedeljek, 09. december 2013

Čas je za novo IKONO sredi mesta

Na Mestnem trgu 24, nasproti ljubljanske mestne hiše, so se odprla vrata nove nakupovalne hiše IKONA. Navdušila bo vse ljubitelje mode, modnih dodatkov, kozmetike, optike, izbranih daril in odlične kulinarike!
Prvi obhod po trgovini je bil več kot obetaven. V IKONI najdemo oblačila modnih oblikovalk Maje Štamol in Maje Ferme, kreacije hrvaškega dua Jet Lag iz Zagreba, na voljo je tudi italijanski trendovski šik po imenu Les Copains, ki osvaja že od 50. let prejšnjega stoletja.
Oblikovalka Maja Ferme s svojimi stvaritvami

Modna ikona Tjaša Kokalj ima dober okus!
V hladnih večerih si bodo dame lahko ogrnile krznene jakne in plašče blagovne znamke BLF (BloodLess Furs), ki ustvarja umetno krzno tudi za največje svetovne modne oblikovalce.
Ker je tudi zimski čas primeren za zapeljivo perilo, boste v IKONI lahko izbirali med čarobnim spodnjim perilom in nogavicami blagovnih znamk Zimmerli, Marie Jo, PrimaDonna in Pierre Mantoux.
Če tako kot jaz obožujete kozmetiko, bo dobra novica, da se prav v IKONI prvič v Sloveniji predstavlja kozmetika razvpitih sester Kardashian po imenu Kardashian Beauty. Dekleta so za svojo linijo kozmetike zahtevale samo najboljše sestavine.
IKONA - sinonim za preplet imen vrhunskih slovenskih modnih oblikovalcev in tujih blagovnih znamk
Za piko na i decembrski opravi poskrbijo modni dodatki, nakit in urejeni nohti. V nakupovalni hiši IKONA boste lahko kupili torbice in modne dodatke slovenskih oblikovalcev Vandalimorale, Katje Koselj in O'grlice. Tudi latino diva Jennifer Lopez z znamko JLO je poskrbela za zanimivo ponudbo, za kolekcijo inovativne poslikave nohtov pa je tukaj znamka The New Black iz Los Angelesa.
V IKONI bodo modni sladokusci našli tudi poseben kotiček z nazivom IKONA LIMITED SNEAK BUTIQUE, v katerem se nahajajo omejene serije superg Adidas in Nike ter unikatna oblačila in kultni modni dodatki Gipsy Clown, Cosmic Shock, Flying Pussy Accesories ter Fongy.
Del čarobno preurejene hiše bo prodajalna družinskega podjetja Perger, katerega tradicija sega v leto 1757 in je eno od žlahtnih prepoznavnih znamenj človeške ustvarjalnosti ter odsev slovenske kulture. Podjetje razvija mojstrstvo vsega, kar je moč narediti iz medu in satja, odkar  so njihovi predniki začeli z medičarsko in svečarsko obrtjo. V stavbi pa je tudi Očesna optika Smole - Os.
V IKONI najdete še trgovino s čevlji Ježek in odlično mesto za kulinarično razvajanje z imenom TaBar. Slovenski tapas in vinski bar bosta pravo mesto za ljubitelje kulinarike. TaBar bo stregel sveže lokalne sestavine in odlična vina,tako vsaj obljubljajo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar