petek, 22. november 2013

Ko se govori samo še o recesiji, vzamem v roke kaviar

V teh mrzlih dneh se prija pocrkljati, kaviar pa je kot nalašč za to. Slovi kot dekadentna kulinarična sestavina, a uporabljajo ga tudi v kozmetiki. Švicarski La Prairie je že leta 1987 predstavil prvo skin caviar kolekcijo, ki jo zdaj le še dopolnjuje z novimi izdelki.adnji novosti sta Skin Caviar Luxe Sleep Mask in Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream. Rezultati naj bi bili takojšnji, izboljšanje naše kože dramatično.

La Prairiejev koncept Skin Caviar 'dermo beads' je zajet v visoko koncentriranih naravnih, zaščitnih, hranljivih in negovalnih snoveh, ki so enkapsulirane v kaviarjeve bisere. Kultna linija vsebuje eno najdragocenejših sestavin: izvleček kaviarja.Skin Caviar Luxe Sleep Mask je maska z izvlečkom kaviarja, močno koncentriran proizvod za nočno nego, v katerem je združena moč maske in nočne kreme, ki ponoči popravljata škodo in omogočata, da se v nov dan prebudimo prenovljeni.

Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream, razkošna krema za nego telesa z izvlečkom kaviarja, oskrbi kožo z vso potrebno vlago, jo učvrsti in še seksi diši. Poceni ravno ni: zanjo bomo plačali okoli 235 evrov. Razvajanje, ki ni za vsak žep, a najbrž je zato še bolj mamljivo.V kaviarjevo kolekcijo se lahko potopimo tako ženske kot moški... saj si vsi želimo spremembe čez noč. Sprememb na boljše, seveda.

Ni komentarjev:

Objavite komentar