petek, 29. november 2013

GO FOR THE GOLD! (za vse prihodnje zmagovalke)

Stvar, ki se je najbrž kljub vsemu vsi veselimo: novoletni prazniki. Za nekatere bo to čudovit, iskriv, z zvezdami in lučkami okrašen čas, poln obetov in sladkih, minljivih (za)obljub, za druge, ki se borijo z recesijo in negotovostjo na delovnem mestu (če ga še imajo), bo morda bolj grenka preizkušnja, ko bodo morali drugim iskreno privoščiti dobro, v sebi pa najti vse dodatne razpoložljive moči, da se vzpnejo nazaj tja, kamor spadajo: na VRH!
Zato, drage moje dame, posežite po zlatu, ne sprijaznite se z ničemer manj, kot si zaslužite. Zaslužite pa si odličnost, vrhunskost, udobje in luksuz, da sploh ne omenjam samoumevnih nematerialnih substanc, kot so ljubezen, predanost, tovarištvo, zvestoba vaših najbližjih, in spoštovanje vseh, s katerimi imate opravka, tudi spoštovanje vaših nasprotnikov.
Predlagam, da vsi skupaj pozabimo na vse, kar se je zgodilo slabega, in tega v tem letu najbrž ni bilo tako malo; osredinimo se na to, kar še moramo v tem kratkem življenju izpolniti in posežimo po zvezdah. Saj zmoremo! Naj bo praznično zlato iskrenje vsenaokoli le dodatna spodbuda, kot vizija bleščeče prihodnosti, kakršno si želimo in hočemo sooblikovati zase in za druge.
Privoščimo pa si tudi vsaj kanec razkošja, po katerem hrepeni naše srce. Predlagam vam 4 čudovite zadevice, ki vam bodo pospešile utrip. Izbrala sem za dame, ki imajo trenutno malo več, in tudi za tiste, ki imajo sedaj manj, a jim želim, da bi jim leto 2014 prineslo obilje vsega dobrega.
Prva stvar na mojem seznamu je božanska dišava s podpisom Dior: gre za Miss Dior Le Parfum, resnični vonj razkošja. To je eden redkih parfumov, ki me je v zadnjem času prepričal, prevzel in začaral. Naj bodo prazniki posebni z intenzivnim, opojnim vonjem, s toplo mešanico italijanskih mandarin, absolutom dragocene damaščanske vrtnice ter indonezijske ambre in pačulija. Že če pogledamo stekleničko, bomo ugotovili, da gre za posvetilo popolnosti, umetnosti in filozofiji savoir faire, ki jo Dior predano uteleša. Priporočena cena parfuma je 77 evrov. Pregovorite svojega dragega ali svojega oboževalca, da vam ga prinese pod smrečico.
Naj se tudi vaša koža praznično zablešči v mladostnem sijaju. Iz Guerlainove kolekcije Les Voilettes izberite nov puder za kožo. Guerlain svoje bogato izročilo nadgrajuje z dvema novima, peresno lahkotnima in transparentnima pudroma. Elegantno pakiranje v zlati embalaži in ogledalom enostavno zdrsne v torbico. Stane približno 46 evrov (lahko pa tudi same preverite v izbranih drogerijah, če je res tako).
Nanesite zlato tudi na nohte. V Zoya novoletni kolekciji se nahaja poseben nadlak z imenom Maria Luisa, ki je poln drobnih, zlatih, svetlečih se delčkov. Dodal bo prazničen občutek vsaki garderobi. Zelo dolgo obstojne barve ZOYA so brez škodljivih kemikalij, prijazne so okolju in človeku, primerne za vegane in nosečnice ter niso testirane na živalih. Cena je 13,90 evra, v drogerijah ali na www.zoya.si.
Lahko si privoščite tudi nove mini lakce GLITTER STARS znamke Alessandro, ki so vrhunski z razlogom in izpolnijo svojo obljubo. Zato, ker bleščice v decembru res ne smejo manjkati na naših nohtih. Cena enega Glitter Stars laka (5 ml) je 4,95 evra, dobite pa ga v drogerijah.
Kakorkoli že se boste odločile, z enim ali vsemi izdelki si boste pričarale nepozabno praznično vzdušje. Ker si ga zares zaslužite in čeprav je to slogan neke znane reklame, v tem času še posebej drži. Nagradite se, kajti sami sebi morate biti najboljša prijateljica. Lahko pa se odločite, da z izbranim izdelkom osrečite tisto, za katero pravite, da je vaša duša dvojčica ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar