torek, 19. november 2013

Do mladih oči z Bioeffectom

Prejšji teden smo bili v Maxiju na predstavitvi novosti z Islandije, ki naj bi pomladila kožo okoli oči. Gre za BIOEFFECT EGF Eye serum, novo pridobitev že obstoječe islandske kozmetične znamke Bioeffect, ki je namenjena negi občutljive kože okoli oči.


Izdelek obljublja, da zmanjša pojav drobnih gubic in gub, zmanjša pojav zabuhlosti, zagotavlja žarečo in čvrsto kožo, obenem pa ne vsebuje olj, dišav in parabenov. Šlo naj bi za močno poživljajočo formulo proti staranju, ki zmanjšuje pojav drobnih gubic in gub ter zabuhlost predela okoli oči. Osvežujoč, peresno lahek serum uravna nivo vlažnost kože, zaradi česar koža izgleda žareča in čvrsta, medtem, ko na dolgi rok učinkuje proti staranju kože. EGF celični aktivator je protein, ki se naravno nahaja v človeški koži in spodbudi naravno sposobnost samoprenove kože.


Izdelki BIOEFFECT so  že pred dvema letoma navdušili znano slovensko igralko Tanjo Ribič, ki se lahko ponaša z zares mladostnim videzom. Kozmetika, ki jo uporablja, kot prva na svetu vsebuje EGF, proizveden v rastlinah, kar zagotavlja večjo čistost in učinkovitost proizvodov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar